5 antwoorden op “Dakpannen op het huis..”

  1. Hallo anette en piet,
    Heb op Facebook jullie als favoriet staan, zo nu en dan kijk ik hoe het gaat ,zoals ook vanavond, geweldig project ,de bouw van het huis met pannen , en jullie verbondenheid met de natuur. Het boek , leven van het land, heb ik al meer dan 40 jaar in mij bezit,en heb daar veel inspiratie en informatie uitgehaald
    Het corona tijdperk remt ons behoorlijk af,maar…..als het wat makelijker wordt gaan we zeker jullie bezoeken .heel veel succes met het ” project ” groet frits

    1. Hé Frits, super leuk dat je ons blog volgt! Ja, het zit toch ook echt een beetje in de familie, denk ik, om dit soort dingen te doen. Ik heb daar intussen al heel wat van mee gekregen, haha.. Hopelijk is de Corona snel voorbij en dan zijn jullie zeker van harte welkom!

  2. Vandaag jullie info gelezen. Wat een mooi project. Zoals ik zie doen jullie heel veel aan het huis zelf .zal voor jullie een drukke periode zijn ,maar wel heel leerzaam en boeiend. Hebben jullie een idee wanneer je er kunt gaan wonen? Veel succes met het huis en de tuin .groet uit emmen.

    1. Hé Frits, het is nog een beetje onzeker wanneer het af is, maar ik hou je geïnformeerd! Jammer dat alle sociale verkeer nu zo plat ligt wegens Corona. Hopelijk kan dat in de zomer weer. Zou leuk zijn om dan wat af te spreken. Het is lig ontzettend leuk om dit project te doen. Ik denk dat dit jullie ook erg zal aanspreken!

      1. Annette en piet
        Klopt het zou fijn zijn dat het wat gemakkelijker zou gaan ,ivm corona, maar we hopen dat het niet te lang meer duurt en gaan dan zeker jullie een bezoek brengen .Wat jullie doen spreekt mij zeker aan,en ik volg jullie dan ook met grote belangstelling !!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.